Reiki

 

Wat je niet kunt horen kun je voelen

Wat je niet kunt begrijpen wordt duidelijk.

 

Finch

 

Tera-Mai Reiki                        

Het woord Reiki bestaat uit 2 Japanse karakters

           

Rei en ki die samen Universele Levensenergie betekenen. Deze energie zit in de lucht en adem je in, het zit in het eten en drinken en houdt je organen, weefsels en cellen in stand.

Tera-Mai is de naam van een helingsysteem dat gebruik maakt van de vier elementen aarde, vuur, water en lucht. Reiki is het aarde element. De basis van Tera-Mai Reiki blijft de oorspronkelijk door de Japanse Sensei Mikao Usui.                                                               

Naam: Mikao Usui

Geboortedag: 15 augustus 1865         Sterfdag: 9 maart 1926

 

Reiki behandeling:

 

Reiki is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Reiki vergroot uw zelfhelend vermogen en ondersteunt u op krachtige natuurlijke wijze. Het pakt fysieke, mentale, emotionele  of spirituele klachten aan en geeft meer levenskwaliteit en steun bij je ontwikkeling.

Als je je lichamelijk en of geestelijk niet goed voelt ontstaan er blokkades in en om je lichaam. Met een Reiki behandeling wordt de energie uitgenodigd weer vrij te stromen. Hat heft blokkades op en voert afvalstoffen af. Reiki geeft fysieke ontspanning en stilte in je hoofd.

Reiki helpt je om in je kracht te komen en te blijven, jezelf te accepteren zoals je bent, ook je kwetsbaarheid.

Met een Reiki behandeling leg ik mijn handen volgens bepaalde handposities op het lijf neer. Kleding wordt gewoon aangehouden.

De behandeling duurt gemiddeld 1 uur.

 

Bij klachten wordt geadviseerd  om 4 weken achter elkaar een behandeling te ondergaan. Na 4 weken houden we een evaluatie om te kijken of deze methode het juiste instrument is.