Mir-Methode®

 

 

Wat is de Mir-Methode®

De naam ‘Mir’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De Mir-Methode is een zelf helingmethode bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In de Mir-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

De Mir-Methode is in 2009 ontwikkeld door Natuurgeneeskundig therapeut Mireille Mettes uit Apeldoorn. De Mir is ontstaan uit de volgende alternatieve methodes:

NAET, NLP, EMDR, Theta DNA heailing, Body Talk, EFT, Emotioneel Evenwicht van Roy Martina en maakt gebruik van de Chinese Meridianenleer.

De Mir-Methode is bedoeld voor zelfstandig gebruik. Om onafhankelijk van therapeut of coach jezelf vrij te maken van ballast en zo je gezondheid te verbeteren.

De Mir pas je 2x per dag toe, door jezelf over je hand te aaien en tegelijkertijd bepaalde affirmaties te noemen. Dat doe je 4 weken. 

Aai jezelf bij elke stap 3x over de rug van je linkerhand, van je nagels naar je pols.
Zeg daarbij elke regel hardop.

 

1.       Optimaliseer mijn zuurgraad

2.       Detox alle toxische belasting

3.       Moeder loskoppelen. Vader loskoppelen.

4.       Alle meridianen zuiveren

5.       Alle tekorten aanvullen

6.       Het hele hormoonstelsel in evenwicht brengen

7.       Basisbehoeften aanvullen

8.       Alle chakra’s en de aura optimaliseren

9.       Missie verduidelijken

Wanneer je ernstige klachten hebt is het verstandig om eerst twee weken lang stap 5 en 7 te doen. Dus eerst aan te vullen, daarna pas de 9 stappen.

Om je proces te versnellen of om inzage te verkrijgen in de diepere lagen van je klachten kan je een afspraak maken voor coaching. De Mir-Methode wordt dan voor jou op maat gemaakt. Hardnekkige verstoringen of pijnpunten worden losgemaakt en weggevoerd om zo je proces van heling met de Mir-Methode efficiënter te maken. U kunt hiervoor contact met mij opnemen.

on-moeten@hotmail.com

 

Blijf altijd je verstand gebruiken en raadpleeg een arts als je vermoedt dat er iets ernstigs aan de hand is. 

De bovenstaande tekst is terug te vinden de website van Mireille Mettes. Met dank aan Mireille dat ik mij heb mogen verbinden met haar methode. Voor meer informatie en om een video waar de MIR toepassing wordt uitgelegd te kunnen zien kun je kijken op http://www.mirmethode.nl