Gastenboek

19 Comments

 1. Beste Lia,Wat heb je een mooie website. Heel overzichtelijk en heel informatief.Nu bijna een jaar geleden heb ik via Activite bij jou de introductie voetreflexzonemassage gevolgd. Ik ben daar zo enthousiast over geworden dat ik momenteel bezig ben met een enorm leuke jaaropleiding voetreflexmassage! Ook heb ik inmiddels Reiki I (en Reiki II zit ook nog in de planning). Wat goed dat je een half jaar tijd voor jezelf neemt! Ik wens je alle goeds toe en hoop je nog eens te ont-moeten.Liefs, Jose

 2. Lieve Lia, 
  Wat een goede website! Duidelijk en goed overzichtelijk. Ook ik heb een jaar geleden een de cursus introductie voetreflexzonemassage bij je gevolgd. Een cursus die heel wat los heeft gemaakt bij me. Ook mij is het een jaar met lach en traan geweest. Dierbare verloren maar ook een nieuwe studie MBO geriatrie voor ouderen. Ik wens je heel veel rust toe en geniet van je half jaar. We komen elkaar vast nog wel eens tegen.Hartelijke groeten, Renée 

 3. Lieve Lia,
  gefeliciteerd met je nieuwe website. Mijn complimenten!
  Ga het niet te lang maken.. maar jaren geleden heb ik reiki 1 en 2 bij je gevolgd. Dit voelde zo goed en heeft me op allerlei gebied heel veel gebracht en inzicht gegeven. We zien elkaar niet vaak meer, maar onze band blijft bijzonder!
  Voor de mensen die twijfelen zou ik zeggen…DOEN…het is zo’n mooi cadeautje voor jezelf.
  Liefs Ellen.

 4. Beste Lia,
  De voetreflexbehandeling die jij mij gegeven hebt, was mij zeer goed bevallen. De effecten werkten zeer positief uit. Gelukkig had ik het weekend vrij om enigszins tot rust te komen, maar ik kom graag terug voor een vervolgbehandeling!
  groet, Sandra

 5. Lieve Lia!Zondag 10 maart samen met 2 medestudenten van de Dutch Shiatsu Academy bij jou een workshop gevolgd. Wat een fantastische dag! Zelden heb ik mij zo op mijn gemak gevoeld, zo welkom gevoeld als bij jou. Inmiddels heb ik mijn nieuw-verworven kunsten al op de voeten van mijn man losgelaten; hij vond het heerlijk. Je hebt me geinspireerd, mens laten voelen en weer een beetje dichter bij mezelf gebracht. Mijn Boeddha koester ik elke dag… Dikke knuffel, Tally

 6. Lieve Lia,
  Je bent een geweldig mens- wat een inspiratie! Niet alleen de workshop maar vooral jij als mens! Het was super fijn en ik hoop je wel eens weer te zien! Heel veel liefs, Melanie

 7. Hoi Lia,Kijk nu pas op jou website, ziet er geweldig uit en wat doe je veel!Maar waar ik je vooral voor wil bedanken is je enorme passie die je tijdens therapie toepast en waar ik al zoveel van heb mogen ontvangen, dank je wel lief mens, groet Karla van Duijvenvoorde

 8. Lieve Lia,
  Wat n prachtige enerverende dag heb jij ons bezorgd tijdens de workshop voetreflexelogie. Jij die met zoveel enthousiasme jou kennis overbrengt. Fantastisch.
  Ik ga gauw oefenen om t om t onder de knie te krijgen.
  De zelfgemaakte soep was ook heerlijk.
  Bedankt. Brenda

 9. Hoi Lia,
  Vandaag bij jou de workshop voetreflexologie gedaan. Wat was dat leuk! Enorm bedankt, je kan mensen echt inspireren. Ik heb een erg leuke dag gehad.
  Groetjes bianca

 10. Lia,wat ben ik blij met jou.
  Ik ben nu 36 weken zwanger en sinds eind juli enorme rug en bekken klachten..Dankzij jouw zwangerschapsreflexologie behandeling vond ik ontspanning en kreeg mijn lichaam ondersteuning.
  Deze behandeling is zeker aan te raden.
  Dank je wel Lia.

  Vriendelijke groet,
  Daniëlle 🙂

 11. Lieve Lia,

  Dank je wel voor de initiëring in Reiki 1 afgelopen april.
  Deze dag heb ik als enorm bijzonder ervaren en ik kijk er met veel vreugde op terug. Wat een energie …..wat een liefde!!
  Ik ben je eeuwig dankbaar!

  Dank je wel!!!

  Liefs Eline

 12. Lieve Lia,

  Sorry voor deze late reactie maar ik wilde je toch noch even bedanken voor de initiëring in Reiki 1 die heeft plaatsgevonden in april jl.
  Het was een hele bijzondere ervaring, de manier waarop je de cursus hebt geven is geweldig met zoveel Passie en Liefde, ik heb er echt van genoten.

  Heel veel Liefs,

  Marcel.
  🙂

 13. Lia, wat een bijzonder mooie dag heb je ons bezorgd.
  Geweldig inspirerend in een harmonische atmosfeer.
  ik zal heel graag willen deelnemen aan de terugkomdag.
  Nog heel hartelijk dank Lia,
  Warme groet, Maggy Hendriks

 14. Lieve Lia,

  Bedankt voor het warme welkom, voelde me al meteen op mijn gemak.
  Het contact was erg oprecht en vriendelijk.
  Ik heb veel geleerd en nog steeds aan het leren.
  Ik ben met een voldaan gevoel naar huis gegaan en voel dit nog steeds.
  Fijn dat ik bij vragen nog terecht kan bij je.

  Tot een volgende keer!

  Liefs Kim 🙂

 15. Kim Verkennis – 2021-03-29 13:09:17

  Lieve Lia,

  Heb op 20 maart ook reiki 2 afgerond. Heb nog meer geleerd en ervaren.
  Je doet het met passie en enthousiasme en dit werkt ook erg aanstekelijk.
  Het blijft heel fijn en warm voelen bij je.

  Ik kijk uit naar de terugkomdag/avond 🙂

  Zeker tot een volgende keer!!

  Liefs Kim
  ________________________________________

 16. Wiel Honings – 2021-03-20 20:23:17

  Beste Lia,
  Ik heb vandaag bij je samen met een reiki-maatje reiki 2 afgerond. Dit was net als reiki 1 zeer zinvol. Ik heb heel veel geleerd en kan weer een tijdje vooruit. Je bent heel kundig en doet het op een heel prettige enthousiaste en warme wijze. Je doet dit met heel veel passie.
  Nogmaals dank je wel en met warme groet van Wiel
  Graag tot ziens.
  ________________________________________

 17. Hallo Lia
  Wat een duidelijke website heb je.

  Lia bedankt voor de mooie ervaringen die ik in reiki 1 heb mogen beleven.
  Dit heeft mij al veel gebracht
  Een warme groet marja

  1. Dank je wel Marja. Het was een eer om deze dag met je door te mogen brengen. En wat fijn om te lezen dat het je al zoveel heeft gebracht.
   Helaas woon ik nu wat verder weg maar wie weet waar onze wegen zich weer kruisen.
   Hartegroet, Lia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *