Voetreflexologie 

Reflexzonetherapie is een veilige, effectieve en natuurlijke therapie. Deze natuurlijke methode is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van uw lichaam. Reflexzonetherapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden in alle condities.                              

                                                                      

Wat kan voetreflexologie voor u betekenen.                        

Ziektes kunnen geleidelijk een blokkade laten ontstaan in de energiebanen naar de verschillende organen. Opgedane ervaringen worden door je denken en voelen opgeslagen. Ook dit kan verstoringen geven in je energiehuishouding.  Bij de één kan dit bijv.spanningshoofdpijn geven, bij de ander ontstaat er maagpijn.

Door het geven van een impuls op reflexzones vindt er een indirecte stimulerende werking in het lichaam plaats. Eventuele blokkades (spanningen) kunnen vrijkomen in je lichaam waardoor de energie weer beter kan gaan stromen. Je lichaam wordt op deze manier ondersteund in het herstel en zal beter gaan functioneren. De behandeling van de reflexzones op de voeten kan er toe leiden dat men inzicht krijgt in gedragspatronen.  Een behandeling is gericht op de totale mens en niet alleen op de klacht.   

 

Voetreflex bij AD(H)D

Voetreflexologie heeft een kalmerende en ontspannende werking.


De AD(H)D voetreflexmassage is speciaal ontwikkeld voor mensen waarbij (een vermoeden van) AD(H)D of dyslexie is vastgesteld, mensen die weinig gevoel van veiligheid of houvast hebben. 

Bij deze voetreflextherapie worden de reflexzones voor het hoofd, spijsverteringsorganen en ruggenwervels behandeld waardoor er rust en ontspanning wordt verkregen in het gehele lichaam. 
De concentratie en het zelfvertrouwen varen hier ook wel bij en men heeft het gevoel weer de kunnen "aarden", met beide benen weer op de grond te (kunnen) staan.

 

VANUIT JE HOOFD NAAR STILTE.

Wie kent het niet, je gedachten blijven maar komen. De stilte is dan ook niet altijd gemakkelijk toe te laten. 

Dan is deze manier van behandelen misschien wel iets voor jou. Ik begin met een zachte nek/schouder massage en ga daarna over naar een voetreflexologie behandeling. Deze behandeling duurt ook ongeveer 60 minuten en geeft een weldaad aan rust en ruimte aan jezelf.

 

 

  • Aangesloten als beroepslid bij de Bond van Europese Reflexologen.
  • Let op! De vergoeding is afhankelijk van het aanvullend pakket dat u heeft afgesloten bij uw verzekeringsmaatschappij.                                                                                                  

U kunt ook kijken op de site van de BER of er eventuele aanpassingen van zorgverzekeraars zijn.  

Bond van Europese reflexologen

www.ber-voetreflexologie.nl

Logo BER voor websites

  

www.voetreflex-info.nl

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK